Despre Your Housing Counselor

Obiectivul nostru: Asigurarea la standarde europene a activităţii de administrare a proprietăţii.

Despre YHC

Cine suntem

Grupul de firme YHC (S.C. Your Housing Counselor S.R.L., S.C. TSP Mentenanta Cladiri S.R.L. si S.C. Condominium YHC S.R.L.) ofera servicii de property management, adresate asociatiilor de proprietari dar si proprietarilor de imobile (persoane fizice si juridice).

Grupul de firme YHC are ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activităţii de administrare a proprietăţii. Serviciile prestate de societatea noastra sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si respecta normele de aplicare ale acesteia.

De ce sa ne alegeti

Experienţă
Transparenţă
Calitate garantată

Datorita experientei managementului companiei de peste 10 ani in managementul administrativ dar si in mentenanta instalatiilor sanitare si electrice, putem dezvoltata solutii adaptate fiecarui tip de client, cu privire la administrarea contractelor si a proceselor interne, astfel incat clientii nostrii sa devina mai flexibili, sa lucreze mai organizat si sa optimizeze costurile lunare de intretinere a imobilului. Printr-un management profesionist ne dorim sa aducem administrarea asociatiilor de proprietari in secolul 21.

In activitatea desfasurata ne dorim sa asiguram o transparenta totala in comunicarea cu clientii nostrii si in fluxul documentelor. Motiv pentru care evidenta documentelor este tinuta in format electronic, prin intermediul unui program de contabilitate specializat, ce este utilizat în peste 140 de orase din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău, …) şi cu care se administrează apx. 14.000 de asociatii, totalizând apx. 800.000 de apartamente. Programul este continuu imbunatatit de firma producatoare, astfel se pot genera in termen foarte scurt toate situatiile financiar contabile, solicitate de clientii nostri, dar si accesul clientilor (online) la programul de contabilitate unde se pot vizualiza toate datele introduse de catre caontabilul firmei.

Garantam calitatea si conformitatea seviciilor si sumele gestionate, atat prin garantii materiale cat si prin polita de  asigurare profesionala, pusa la dispozitia clientilor nostri, in valoare de 250.000,00 Euro, emisa de Omniasig Vienna Insurance Group.

Ce oferim

Servicii YHC

– Evidenta completa a documentelor financiare ale asociatiei de proprietari;
– Intocmirea listelor lunare de plata
– Intocmirea tuturor registrelor financiar – contabile obligatorii;
– Depunerea declaratiilor fiscale, societatea noastra avand semnatura electronica;
– Plata furnizorilor de utilitati, plata taxelor si impozitelor;
– Incasarea de la proprietari, la sediul asociatiei, a cotelor de contributie;
– Monitorizarea tehnica periodica a tuturor partilor comune ale imobilului, supravegherea lucrarilor de reparatii si participarea la receptia acestora;
– Verificarea facturarii corecte de catre furnizori in functie de contoarele de bransament;
– Propunerea de solutii optime si personalizate pentru remedierea problemelor tehnice si imbunatatirea confortului;
– Asistenta la infiintarea asociatiei de proprietari;
– Asistenta in recuperarea restantelor de la proprietari;
– Call Center disponibil pentru avarii 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână;
– Servicii de curatenie;
– Reparatii instalatii sanitare si electrice;